ПрАТ "Вороновицьке СП "Агромаш"

Код за ЄДРПОУ: 00902180
Телефон: 380673460056
e-mail: profil-m@i.ua
Юридична адреса: 23252, Вінницька обл., Вінницький р-н, смт.Вороновиця, вул. Молодіжна,53-Р
 
Дата розміщення: 19.05.2014

Річний звіт за 2013 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Щербатюк Володимир Миколайович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 774775, 11.06.1998, Вiнницьким РВ УМВС України у Вiн. обл.
4) рік народження** 1957
5) освіта** С/Спецiальна, Брацлавський с/г технiкум
6) стаж керівної роботи (років)** 16
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 1997р. - виконавчий директор ВАТ "Вороновицьке СП "Агромаш" З 2006р. - в.о. голови правлiння ВАТ "Вороновицьке СП "Агромаш" З 30.04.2007 р. - голова правлiння ПрАТ "Вороновицьке СП "Агромаш".
8) дата обрання та термін, на який обрано 01.01.2011, до 01.02.2016 р.
9) опис Директор керує роботою правлiння АТ. Директор вправi без довiреностi здiйснювати дiї вiд iменi АТ. Вiн уповноважений керувати поточними справами АТ i виконувати рiшення вищого органу АТ та спостережної ради, представляти АТ у його вiдносинах з iншими юридичними особами, державними та iншими органами i органiзацiями, вести переговори та укладати угоди вiд iменi АТ, органiзовувати ведення протоколiв засiдань правлiння АТ. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 8400 грн. Директор не отримував винагороду в натуральнiй формi. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Акцiями емiтента не володiє.


1) посада Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Януш Любов Федорiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 610020, 21.10.1997, Вiнницьким РВ УМВС України у Вiн. обл.
4) рік народження** 1962
5) освіта** С/спецiальна, Вiнницький технiкум громадського харчування
6) стаж керівної роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 1984р. ПрАТ "Вороновицьке СП "Агромаш", бухгалтер
8) дата обрання та термін, на який обрано 01.10.2004, безстроково
9) опис До повноважень посадової особи як головного бухгалтера вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 1800 грн. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Акцiями емiтента не володiє.


1) посада Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Медяний Марк Львович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 236182, 13.06.1996, Ленiнським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
4) рік народження** 1945
5) освіта** Вища, Вiнницький полiтехнiчний iнститут
6) стаж керівної роботи (років)** 44
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 2000р. ТОВ "БГФ "Україна - Центр" президент
8) дата обрання та термін, на який обрано 01.02.2011, 5 рокiв
9) опис Наглядова рада: - визначає основнi напрямки дiяльностi АТ i затверджує його плани та звiти про їх виконання; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи АТ, визначає органiзацiйну структур АТ; - визначає умови оплати працi посадових осiб АТ, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - приймає рiшення щодо притягнення до майнової вiдповiдальностi посадових осiб органiв управлiння АТ; - вирiшує питання про придбання АТ акцiй, що випускаються ним; - затверджує угоди (договори), укладенi на суму, що перевищує 5 тисяч гривень; - за рiшенням загальних зборiв укладає контракт iз головою правлiння АТ; - погоджує проведення операцiй розпорядження рухомим та нерухомим майном АТ; - розглядає та затверджує звiти, якi подають правлiння, ревiзiйна комiсiя; - погоджує рiчнi результати дiяльностi АТ, включаючи його дочiрнi пiдприємства; - аналiзує дiї правлiння що щодо управлiння АТ, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв i послуг; - виступає, у разi необхiдностi, iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово- господарської дiяльностi АТ; - подає вищому органу АТ пропозицiї з питань дiяльностi АТ. За виконання обов'язкiв голови Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа обiймає посаду директора ТОВ БГФ "Профiль" Вiнницька область, Вiнницький район, смт. Вороновиця, вул. Жовтнева, 53


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Мiдяний Леонiд Маркович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 979445, 08.06.1999, Замостянським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
4) рік народження** 1970
5) освіта** Середня
6) стаж керівної роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 1996р. - приватний пiдприємець
8) дата обрання та термін, на який обрано 01.02.2011, 5 рокiв
9) опис Наглядова рада: - визначає основнi напрямки дiяльностi АТ i затверджує його плани та звiти про їх виконання; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи АТ, визначає органiзацiйну структур АТ; - визначає умови оплати працi посадових осiб АТ, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - приймає рiшення щодо притягнення до майнової вiдповiдальностi посадових осiб органiв управлiння АТ; - вирiшує питання про придбання АТ акцiй, що випускаються ним; - затверджує угоди (договори), укладенi на суму, що перевищує 5 тисяч гривень; - за рiшенням загальних зборiв укладає контракт iз головою правлiння АТ; - погоджує проведення операцiй розпорядження рухомим та нерухомим майном АТ; - розглядає та затверджує звiти, якi подають правлiння, ревiзiйна комiсiя; - погоджує рiчнi результати дiяльностi АТ, включаючи його дочiрнi пiдприємства; - аналiзує дiї правлiння що щодо управлiння АТ, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв i послуг; - виступає, у разi необхiдностi, iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово- господарської дiяльностi АТ; - подає вищому органу АТ пропозицiї з питань дiяльностi АТ. За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Мiдяний Л.М. - приватний пiдприємець


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Медяна Ольга Маркiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АВ, 742330, 29.01.2007, Ленiнським РВ УМВСУ у Вiн.обл.
4) рік народження** 1990
5) освіта** С/спецiальна
6) стаж керівної роботи (років)** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З квiтня 2009 р. займає посаду економiста ТОВ "БГФ "Профiль-М", до 2009 року трудовою дiяльнiстю не займалась.
8) дата обрання та термін, на який обрано 01.02.2011, 5 рокiв
9) опис Наглядова рада: - визначає основнi напрямки дiяльностi АТ i затверджує його плани та звiти про їх виконання; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи АТ, визначає органiзацiйну структур АТ; - визначає умови оплати працi посадових осiб АТ, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - приймає рiшення щодо притягнення до майнової вiдповiдальностi посадових осiб органiв управлiння АТ; - вирiшує питання про придбання АТ акцiй, що випускаються ним; - затверджує угоди (договори), укладенi на суму, що перевищує 5 тисяч гривень; - за рiшенням загальних зборiв укладає контракт iз головою правлiння АТ; - погоджує проведення операцiй розпорядження рухомим та нерухомим майном АТ; - розглядає та затверджує звiти, якi подають правлiння, ревiзiйна комiсiя; - погоджує рiчнi результати дiяльностi АТ, включаючи його дочiрнi пiдприємства; - аналiзує дiї правлiння що щодо управлiння АТ, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв i послуг; - виступає, у разi необхiдностi, iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово- господарської дiяльностi АТ; - подає вищому органу АТ пропозицiї з питань дiяльностi АТ. Спостережна рада: - визначає основнi напрямки дiяльностi АТ i затверджує його плани та звiти про їх виконання; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи АТ, визначає органiзацiйну структур АТ; - визначає умови оплати працi посадових осiб АТ, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - приймає рiшення щодо притягнення до майнової вiдповiдальностi посадових осiб органiв управлiння АТ; - вирiшує питання про придбання АТ акцiй, що випускаються ним; - затверджує угоди (договори), укладенi на суму, що перевищує 5 тисяч гривень; - за рiшенням загальних зборiв укладає контракт iз головою правлiння АТ; - погоджує проведення операцiй розпорядження рухомим та нерухомим майном АТ; - розглядає та затверджує звiти, якi подають правлiння, ревiзiйна комiсiя; - погоджує рiчнi результати дiяльностi АТ, включаючи його дочiрнi пiдприємства; - аналiзує дiї правлiння що щодо управлiння АТ, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв i послуг; - виступає, у разi необхiдностi, iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово- господарської дiяльностi АТ; - подає вищому органу АТ пропозицiї з питань дiяльностi АТ. За виконання обов'язкiв члена Наглядової ради винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.


1) посада Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Головенько Наталiя Григорiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АВ, 060051, 10.12.1999, 10.12.1999
4) рік народження** 1963
5) освіта** Вища, Вiнницький полiтехiчний iнститут
6) стаж керівної роботи (років)** 16
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 2001 року ТОВ "БГФ "Україна - Центр", головний бухгалтер
8) дата обрання та термін, на який обрано 01.02.2011, 3 роки
9) опис Перевiрка фiнансово - господарської дiяльностi правлiння АТ, дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв проводиться ревiзiйною комiсiєю. За виконання обов'язкiв Ревiзора винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. За звiтний перiод змiн у складi посадових осiб товариства не вiдбувалося. Посадова особа товариства непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа обiймає посаду головного бухгалтера ТОВ БГФ "Профiль" Вiнницька область, Вiнницький район, смт. Вороновиця, вул. Жовтнева, 53


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорЩербатюк Володимир МиколайовичАА, 774775, 11.06.1998, Вiнницьким РВ УМВС України у Вiн. обл.000000
Головний бухгалтерЯнуш Любов ФедорiвнаАА, 610020, 21.10.1997, Вiнницьким РВ УМВС України у Вiн. обл.000000
Голова Наглядової радиМедяний Марк ЛьвовичАА, 236182, 13.06.1996, Ленiнським РВ УМВСУ у Вiн.обл.20000.12000000
Член Наглядової радиМiдяний Леонiд МарковичАА, 979445, 08.06.1999, Замостянським РВ УМВСУ у Вiн.обл.113884564.11138845000
Член Наглядової радиМедяна Ольга МаркiвнаАВ, 742330, 29.01.2007, Ленiнським РВ УМВСУ у Вiн.обл.48146427.1481464000
РевiзорГоловенько Наталiя ГригорiвнаАВ, 060051, 10.12.1999, 10.12.1999000000
Усього 1622309 91.3 1622309 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.